Bemutatkozás

A 100%-ban magyar családi tulajdonban lévő kertészeti vállalkozásunk 15 éves szakmai múltra tekint vissza. Fejlődésünk mindvégig töretlen volt, megbízásaink száma a 2008-ban kezdődő válság ellenére is évről évre emelkedik. Árbevételünket az utóbbi 5 évben sikerült megduplázni. Tevékenységi köreinket honlapunkon részletesen is megtekinthetik.

Megrendelő partnereink döntően a budapesti társasházak. Induláskor csupán 2 társasház volt a partnerünk, 1 közös kerttel. Mára több mint 20 közös képviselet/képviselő megbízásából közel 50 budapesti társasház, lakópark külső és belső zöldfelületét gondozzuk folyamatosan. Az egyszeri megbízások száma 2015-ben eléri a 100 darabot.

Az elmúlt évek tapasztalatait felhasználva – a közös képviseletekkel és ingatlankezelőkkel karöltve – számos rugalmas szolgáltatáscsomagot dolgoztunk ki, amelyekből megbízóink kiválaszthatják a számukra legmegfelelőbbeket.

A visszajelzések alapján munkavégzésünket a precíz előkészítés, a magas minőség, pontosság jellemzi, amelynek egyben jól kell igazodnia partnereink aktuális igényeihez, anyagi teherviselő képességeihez.

Szolgáltatásainkat folyamatosan bővítjük. Újdonságainkat, akcióinkat 5 éve minden hónapban megjelenő hírlevelünkön keresztül tesszük közzé, juttatjuk el partnereinkhez.

Bővülő szakembergárdánk, alvállalkozó partnereink legalább évtizedes gyakorlattal rendelkező kertészmérnökökből, kertészekből, dísznövénykertészekből áll. Szakképesítéssel nem rendelkező munkavállalókat nem foglalkoztatunk.

A NAV által minősített adózók vagyunk, vállalkozásunk köztartozásmentes, szállítói és adókötelezettségeit mindig időben teljesíti.

A honlapunkon feltüntetett referenciák mellett többek között az alábbi képviseleteken kérhet rólunk további információt: